Melvin Mark

Portland, Oregon

Melvin Mark’s office space in downtown Portland got a modern and updated refresh for their new model of doing business. The scope of work included a complete gut and revised layout of their office including: new conference rooms, reception area, private offices and open work environment to transform their office environment.

Before installing new finishes such as a high end reception area and conference room, every office included a complex custom pivot door finish frame system, motorized window shades with recessed soffit pockets to hide the shade, high end open kitchen / break area and a 4-panel Quantum door installed in a collaborative work area.

The office space, located in the Columbia Square building, is located on the 13th floor with occupied tenants above and below. R&H developed a plan to mitigated the noise disruption to the adjacent neighbors above and below by phasing the project and scheduling intrusive activities for off-hours in the morning and evenings. Any coring penetration were done to minimize disruption to the neighboring tenants without any disruption.

Want to learn more?

Looking for more information on Melvin Mark or other projects like this? Contact us, anytime.

Contact Us